خمير تكسچر
پودر مل یک کیلویی
20,000 تومانتكسچر بسكت كيش
79,000 تومانتكسچر سراميك رپين يک كيلويي
124,000 تومانخمیر تکسچر بسکت کارن
85,000 تومانخمیر تکسچر سرامیک کارن
156,000 تومانخمیر تکسچر میکروسمنت
92,000 تومانخمیر مجسمه سازی
130,000 تومانخمیر تکسچر
تکسچر خمیری نسبتا غلیظ بر پایه رزین آکریلیک هست که برای برجسته کردن سطوح مورد استفاده قرار میگیرد. در گذشته برای ساخت خمیر تکسچر از پودر مل، بتونه درزگیر، چسب چوب و..... استفاده میشد که امروزه ساخت خمیر تکسچر آماده باعث راحتی کار هنرمندان شده است.
تکسچرها در انواع مختلفی ساخته شدهاند و هر کدام از آنها یک کاربرد مختلفی دارند ولی به طور کلی برای برجستهکاری و همچنین گاهی اوقات برای پر کردن درز مورد استفاده قرار میگیرند. انواع مختلف تکسچر را میتوان تکسچر بسکت، تکسچر میکروسمنت، تکسچر سنداستون و.... نام برد.
کاربرد خمیر تسکچر
به طور کلی همانطور که ذکر شد تکسچر را برای برجسته سازی روی سطوح استفاده می کنند و برای پتینه دیوار، مبلمان، محصولات چوبی ،پلی استری، گچی، بوم و.... استفاده می شود و بافت های بسیار زیبایی را می توان با استفاده از شابلون ها یا هر طرح مد نظر پیاده سازی کرد.
انواع تکسچر
اکنون به معرفی چند نوع تکسچر و موارد استفاده آنها می پردازیم :
- تکسچر بسکت
متداول ترین نوع تکسچر که از قیمت کمتری نسبت به سایر خمیرهای تکسچر دارد و برای استفادههای معمول در ضخامتهای کم کاربرد دارد.
تکسچر میکروسمنت
این نوع تکسچر بر پایه رزین آکریلیک و سیمان می باشد. به دلیل سیمان به کار رفته در تولید این نوع تکسچر، کیفیت و مقاومت بالایی داشته و برای محیطهایی که رطوبت زیادی دارند (مثل استخر، حمام و..) کاربرد زیادی دارند.
تکسچر سرامیک
این نوع تکسچر کیفیت بسیار بالایی داشته و قیمت بالاتری نیز در بین همه تکسچرها دارد. تکسچر سرامیک برای ضخامتهای بیشتر از ۵ میلیمتر کاربرد دارد و برای تکسچر روی دیوار و سطوح مختلف از این نوع تکسچر استفاده میشود.
تکسچر سنداستون
این نوع تکسچر بافت زِبرتری نسبت به تکسچر بسکت دارد و در انتهای کار و بعد از خشک شدن بافتی شبیه صخره و سنگ ایجاد می کند.
طریقه اعمال تکسچر
- نخست توجه داشته باشید که تکسچر درصورتی که با هوا واکنش بدهد به سرعت خشک میشود. پس حتما بعد از باز کردن پلمپ تکسچر، روی آن پلاستیک گذاشته و درب را به خوبی ببندید تا هوایی داخل ظرف نباشد.
- سپس تکسچر را با استفاده از کاردک و یا لیسه برداشته و روی سطح مورد نظر خود میزنیم.
- تکسچر بر پایه رزین آکریلیک هستند و سرعت خشک شدن نسبتا سریعی دارند.
- بسته به ضخامتی که به کار میرود نوع تکسچر خود را استفاده میکنیم. تکسچر سرامیک برای ضخامت بالای ۵ میل و تکسچر بسکت برای ضخامت کم زیر ۲میل مناسب میباشد.
فرق تکسچر سرامیک و بسکت چیست؟
- هر دو تکسچر خمیری سفید و نسبتا غلیظ هستند.
- تکسچر سرامیک بافت نسبتا نرمتری داشته و برای ضخامت بیشتر مناسب است.
- تکسچر سرامیک بعد از اعمال روی سطح و خشک شدن، تَرک برنمیدارد.
- به طور کلی برای استفاده معمولی و ضخامت کم از تکسچر بسکت، ولی برای ضخامتهای بالای ۲میل و کار روی دیوار و یا سطوح بزرگ حتما از تکسچر سرامیک و یا میکروسمنت استفاده شود.